Henkilökohtainen, oma nimikkolaulu

MieliLaulu-nimikkolaulu

Mikä olisi romanttisempaa kuin ostaa näyttävän kukkakimpun sijasta laulu rakkaallesi? Mikä tuottaisi kestävämmän muiston kuin kollegoilta tai sukulaisilta saatu, oma laulu?

Aineettoman pääoman hankkiminen on arvokas lahja ja hieno tapa muistaa läheistä, ja se voidaan toteuttaa yksilöllisten tai suurenkin ryhmän toiveiden perusteella. Musiikilliset kokemukset luovat muistijälkiä. Niiden vaikutus ihmisen elämässä on yllättävän suuri. Oma henkilökohtainen laulu luo muistoja sen antajasta, siihen liittyvistä hetkistä, ja voi olla palkitseva sekä erityinen huomionosoitus läheisiltä tai työkavereilta.

MieliLaulu nimikkolauluna rakkaallesi, perheenjäsenellesi, ystävillesi tai työkavereillesi voidaan toteuttaa toiveidesi pohjalta palveluna, joka rakentuu valintasi mukaan esimerkiksi seuraavista:

  • Toimittamalla sähköpostitse laulun nuotti, jossa sanat, melodia ja soinnut
  • Liittämällä lauluun sen esittämiseen liittyvä valmennus: esimerkiksi yksinlaulun, dueton, lauluyhtyeen tai pianosäestyksen tukimuodot ovat mahdollisia
  • Toimittamalla laulun äänitallenne .mp3 -versiona sähköpositse. Äänitallenteesta voidaan myös jättää laulu pois, jolloin voit käyttää sitä esityksesi taustana.
  • Valitsemalla laulun esittämispalvelu osaksi pakettia

Varaathan laulun tekemiseen riittävästi aikaa. Mikäli toiveita on runsaasti, on hyvä nostaa esille kaikkein tärkeimmät asiat: ne, jotka ainakin lahjalaulussa tulee olla mukana. Laulun toimittaminen tilaajalle tapahtuu, kun se on hyväksytty hänen toimestaan. Laulua työstetään siten, että se vastaa tilaajan toiveita mahdollisimman hyvin.

Marjanen, K. 2021. Kiitän laulusta maailman. Composition & Lyrics K. Marjanen, Musical arrangement P. Marjanen & K. Marjanen. Lead vocals K. Marjanen, Mixing and mastering M.Syrjälä, Suomenlinnan studio. Video Production Meiä Creative Oy. Music video for 1000+ project. Tampere University.

This song can be found as an English version in YouTube by the title Wrapped in Love.

Ihminen tarvitsee musiikkia

© 2023 MusiikkiMieli – MusicMind | All Rights Reserved